Leven in de nieuwe energie

‘Een zaterdag- of donderdaggroep geleid door Josine en Johan’

Alles is in beweging. De kaders waarbinnen we ons bewogen beginnen uiteen te vallen. Hoewel we nog willen vasthouden aan de vertrouwde patronen en normen zoals we die kennen zullen ze niet langer stand houden.

Zo’n dertig jaar geleden sprak de Padwerkgids over de enorme stroom van nieuwe energie die de aarde als het ware doordrenkt. Toen was dat nog moeilijk op waarde te schatten. Voor een groot deel was het nog een mooi concept. Nu vindt plaats wat de gids heeft aangekondigd.

Wij zijn allen medewerkers in dit proces. Om je er diepgaander mee te verbinden bieden wij deze groep aan. Het uitgangspunt is het openen van het hart, de praktijk van liefhebben en je identificatie vinden in je ware zelf. Het betekent het ontmantelen van tegenwerkende krachten. Deze benaderen we vanuit compassie en acceptatie. Hierin ben je niet geïdentificeerd met deze tegenwerkingen maar leer je deze energie terug te brengen naar hun oorspronkelijkheid. Zo maak je het mogelijk meer en meer de liefde en wijsheid van je ware zelf in te laten dalen.

We zullen oefenen deze fijnere trillingen te ontvangen en te integreren in je lichaam en persoonlijkheid. Dit gebeurt o.a. door middel van meditaties, maar ook door onderlinge uitwisseling, waarin de reikwijdte en diepte van communicatie en het besef van de wezenlijke verbondenheid met elkaar vergroot wordt.

Ritme: eens in de 3 weken. Van 10.00 tot 16.00 uur.

Er is een maximum van 12 deelnemers.

Kosten zijn 50 (minimaal) tot 150 euro, afhankelijk van inkomsten.

Bij belangstelling voor een van onze activiteiten horen we graag van je, ook als je een andere dag zou wensen.
Adres: Woerdsestraat 22, 6628 KC Altforst.
Telefoon: 0487- 595788
E-mail: johankos@planet.nl en josinef@planet.nl